Insenti heier på Stabæk: Ny partner og lagspiller for Stabekk Fotball

Roy Ebbesen (venstre), avdelingsleder for miljø og HMS i Insenti, Anne-Birgitte Svae-Kvifte, markedssjef i Stabæk Fotball og Bjørn Grepperud adm. direktør i Insenti AS.

Roy Ebbesen (venstre), avdelingsleder for miljø og HMS i Insenti, Anne-Birgitte Svae-Kvifte, markedssjef i Stabæk Fotball og Bjørn Grepperud adm. direktør i Insenti AS.

12. februar 2020 – Stabæk Fotball som spiller i eliteserien i fotball, får Insenti AS som ny Evig Blaa-partner. Det er klart etter at fotballklubben med historie tilbake til 1912 i Bærum og Insenti AS med historie tilbake til 2001 har inngått en sponsoravtale for de 3 neste sesongene. Det er første gang Insenti AS inngår en så omfattende samarbeidsavtale med en fotballklubb og idrettslag.

Stolt sponsor som jakter gode resultater

– Vi gleder oss stort, sier Bjørn R. Grepperud som er adm. direktør i Insenti. Vi skal bruke samarbeidet aktiv for å styrke internkulturen i Insenti som i likhet med Stabæk jobber hardt for å skape gode resultater. Stabæk endte på 8 plass i eliteserien i fjor, mens Insenti er ledende i sin kategori som prosjektutvikler og prosjektleder for store bygg i Oslo- og Østlandsregionen. Flere ansatte er fast inventar bland de 4.938 som har plass på Nadderud Station. – Nå blir det nok flere i staben som også kommer til å engasjere seg, forteller Grepperud med et smil.

Gode partnere gir god trygget for fokus på det sportslige

– Nyheten om at Insenti går inn som sponsor kommer rett etter at klubb er tilbake fra treningsleir på Malta, sier Anne-Birgitte Svae-Kvifte, markedssjef i Stabæk Fotball. Nå skal alt av materiell og utstyr tilpasses med Insenti sin logo og profil før sesongåpningen mot Odd den 5. april hjemme på Nadderud stadion. Det skal bli artig å få Insenti på laget og vi gleder oss til å samarbeide nært i de kommende sesonger, sier hun.

HMS er fokus i samarbeidet med Stabæk Fotball

– Vi ser også for oss å bruke samarbeidet med Stabæk Fotball aktivt i vårt arbeid for å rette fokus mot helse- miljø og sikkerhet i våre prosjekter, forteller Roy Ebbesen som er avdelingsleder og ansvarlig for miljø og HMS i Insenti. Så får vi håpe at vi får være med på nye storhetstider i de kommende to sesonger. Stabæk har ett seriegull fra 2008 og ett norgesmesterskap fra 1998.