Sponser Stabæk Fotball

Insenti AS er stolt partner og lagspiller av Stabæk Fotball, hvor vi er Evig Blaa-partner. I 2020 inngikk vi en sponsoravtale for tre sesonger. Det er første gang Insenti AS inngår en så omfattende samarbeidsavtale med en fotballklubb og idrettslag.

Sammen i jakten på gode resultater

– Vi gleder oss stort, sier Bjørn Grepperud, adm. direktør i Insenti. Vi skal bruke samarbeidet aktiv for å styrke internkulturen i Insenti som i likhet med Stabæk jobber hardt for å skape gode resultater. Stabæk endte på 8 plass i eliteserien i fjor, mens Insenti er ledende i sin kategori som prosjektutvikler og prosjektleder for store bygg i Oslo- og Østlandsregionen. Flere ansatte er fast inventar blant de 4.938 som har plass på Nadderud Station.

– Nå blir det nok flere i staben som også kommer til å engasjere seg, forteller Grepperud med et smil.

Gir trygghet og ro

– Nyheten om at Insenti går inn som sponsor kommer rett etter at klubben er tilbake fra treningsleir på Malta, sier Anne-Birgitte Svae-Kvifte, markedssjef i Stabæk Fotball. Nå skal alt av materiell og utstyr tilpasses med Insenti sin logo og profil før sesongåpningen. Det skal bli artig å få Insenti på laget, og vi gleder oss til å samarbeide tett i de kommende sesonger, sier hun.

HMS i fokus

– Vi ser også for oss å bruke samarbeidet med Stabæk Fotball aktivt i vårt arbeid for å rette fokus mot helse, miljø og sikkerhet i våre prosjekter, forteller Roy Ebbesen, avdelingsleder og ansvarlig for miljø og SHA i Insenti. Så får vi håpe at vi får være med på nye storhetstider i de kommende to sesonger. Stabæk har ett seriegull fra 2008 og ett norgesmesterskap fra 1998.

Våre siste innlegg

Stor bredde i miljøkompetansen

– Det er godt å gjøre det som er godt for miljøet

Høye miljøambisjoner øker kvaliteten i byggeprosjektene

Påbygg og rehabilitering av logistikkbygg for Aspelin Ramm

Jon Breivold på (bygge)plass