Sponser Stabæk Fotball

Insenti AS er stolt partner og lagspiller av Stabæk Fotball, hvor vi er Evig Blaa-partner. I 2020 inngikk vi en sponsoravtale for tre sesonger. Det er første gang Insenti AS inngår en så omfattende samarbeidsavtale med en fotballklubb og idrettslag.

Sammen i jakten på gode resultater

– Vi gleder oss stort, sier Bjørn Grepperud, adm. direktør i Insenti. Vi skal bruke samarbeidet aktiv for å styrke internkulturen i Insenti som i likhet med Stabæk jobber hardt for å skape gode resultater. Stabæk endte på 8 plass i eliteserien i fjor, mens Insenti er ledende i sin kategori som prosjektutvikler og prosjektleder for store bygg i Oslo- og Østlandsregionen. Flere ansatte er fast inventar blant de 4.938 som har plass på Nadderud Station.

– Nå blir det nok flere i staben som også kommer til å engasjere seg, forteller Grepperud med et smil.

Gir trygghet og ro

– Nyheten om at Insenti går inn som sponsor kommer rett etter at klubben er tilbake fra treningsleir på Malta, sier Anne-Birgitte Svae-Kvifte, markedssjef i Stabæk Fotball. Nå skal alt av materiell og utstyr tilpasses med Insenti sin logo og profil før sesongåpningen. Det skal bli artig å få Insenti på laget, og vi gleder oss til å samarbeide tett i de kommende sesonger, sier hun.

HMS i fokus

– Vi ser også for oss å bruke samarbeidet med Stabæk Fotball aktivt i vårt arbeid for å rette fokus mot helse, miljø og sikkerhet i våre prosjekter, forteller Roy Ebbesen, avdelingsleder og ansvarlig for miljø og SHA i Insenti. Så får vi håpe at vi får være med på nye storhetstider i de kommende to sesonger. Stabæk har ett seriegull fra 2008 og ett norgesmesterskap fra 1998.

Våre siste innlegg

Billogistikkanlegg Drammen Havn

Klart for oppstart på Morenen

Alt klart for Campus Ullevål

Ny sjef på plass i Insenti

Storslagen rehabilitering: Kommunegården overlevert til stående applaus