Insenti styrker styret med Vibecke Hverven som nytt styremedlem!

Vibecke Hverven (56) er valgt som nytt styremedlem i Insenti AS. Insenti AS er en ledende aktør innen prosjektutvikling og prosjektledelse, herunder ledelse av byggherrestyrte delentrepriser i Oslo- og Østlandsregionen. Selskapet har 56 ansatte og omsatte for ca. 437 millioner i 2018, en vekst fra 267 millioner i 2017. Datterselskapet Insenti Samferdsel er også i vekst og tilbyr prosjektledertjenester innen samferdselssektoren.

Vibecke Hverven har fra 2014 inntil nylig vært daglig leder i OBOS Prosjekt AS med styreverv i andre OBOS Prosjekt AS eide selskap. Hun har lang og utstrakt erfaring fra styrearbeid, deriblant styreleder for Norges Geotekniske Institutt, styreleder i Terramar, styremedlem i Dr. Techn. Olav Olsen, styremedlem i Ferd Eiendom og styremedlem i Mesta. I tillegg har hun vært styreleder og styremedlem i energirelaterte selskap som Eidsiva Vannkraft og Kjeller Vindteknikk.

Hverven er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har vært VP Regionsjef i DNV GL Energy Advisory. Videre har hun vært administrerende direktør i Sweco Norge AS i årene 2005 til 2012.

Insenti leder en rekke store prosjekter, blant annet Nytt Juridisk Fakultet i Tullinkvartalet og rehabilitering av Dronning Eufemias gate 8 for Braaten Eiendom (tidligere PWC bygget). Insenti har også prosjekt- og byggeledelse for ombyggingsprosjektet av Kommunegården i Sandvika. Nylig ble Insenti valgt som byggeherreombud for omgjøringen av tidligere hovedkontor for Oslo Lysverker på Solli plass, til Hotell Sommerro. Videre har Insenti ansvaret for byggingen av Skøyen Atrium III for Schage Eiendom AS gjennom byggherrestyrte delentrepriser, totalt 26.000 m2.

– Jeg gleder meg til å bidra med og skape ytterligere vekst og utvikling i Insenti gjennom vervet som styremedlem. Insenti satser i en bransje jeg kjenner godt, og jeg ser frem til å tiltre i styret og bidra med min kunnskap og erfaring, sier Vibecke Hverven.

– Med Vibecke sin bakgrunn og solide erfaring tilfører hun styret i Insenti viktig og god kompetanse, sier styreformann Geir Magne Aarstad.

I tillegg til Aarstad er Bjørn Richard Johansen, grunnlegger av First House, medlem i Insenti sitt styre.

****

Foto: Trygve Indrelid/NTB

****

For ytterligere informasjon:

Geir Magne Aarstad, styreleder, mobil 934 38 803 og epost: geiraarstad@graainvest.no

Vibecke Hverven, påtroppende styremedlem i Insenti AS, mobil 975 30 372 og epost: vibeckehverven@hotmail.com

 

Hun styrker styret

 

Våre siste innlegg

Stor bredde i miljøkompetansen

– Det er godt å gjøre det som er godt for miljøet

Høye miljøambisjoner øker kvaliteten i byggeprosjektene

Påbygg og rehabilitering av logistikkbygg for Aspelin Ramm

Jon Breivold på (bygge)plass