Insenti Drammen flytter «hjem» til SporX

Insenti Drammen AS har flyttet sin virksomhet til SporX, et banebrytende kontorbygg i Drammen kjent for sin miljøvennlige arkitektur og innovative bruk av massivtre. Med BREEAM NOR Outstanding-sertifisering og energimerking A, representerer SporX det ypperste innen bærekraftig byggepraksis.

SporXs innovative arkitektur fremhever bruken av naturlige materialer, med spesielt fokus på tre som hovedelement. Byggets design, som inkluderer dobbelthøyde rom og åpne planløsninger, legger til rette for et samarbeidsdrevet arbeidsmiljø. Beliggenheten ved Drammen stasjon sørger for optimal tilgjengelighet og understøtter en grønnere reisehverdag med omfattende fasiliteter for sykkelparkering.

«Som tidligere prosjektleder for Vestaksen Eiendom ved oppføringen av SporX, føles det som å komme hjem,» sier Reidun Haaland, daglig leder i Insenti Drammen. «Flyttingen til SporX er ikke bare et skifte av adresse for oss, men en tilbakekomst til et prosjekt som jeg personlig har en dyp tilknytning til. Det er med stor entusiasme vi nå tar i bruk disse lokalene som så kraftfullt reflekterer vårt engasjement for innovasjon og bærekraft.»

Insenti Drammen AS ser frem til å fortsette sitt arbeid innen prosjekt- og byggeledelse fra SporX.

Se mer her:  Forside – SporX

Våre siste innlegg

Tore Ulvin til Insenti

Totalentreprise eller byggherrestyrt entreprisemodell?

Vi utvider laget vårt i Drammen

Trond Åsheim inn i styret i Insenti Drammen

Felles miljøambisjoner