Om oss

Ledelse og rådgiving som gir fornøyde kunder i alle faser av eiendom- og samferdselsprosjekter

Vår historie

Insenti AS ble etablert 1. januar 2001. Selskapet er en ledende aktør innen prosjektutvikling og prosjektledelse, herunder ledelse av byggherrestyrte delentrepriser, i Osloregionen. Selskapet har siden oppstarten gjennomført en rekke betydelige prosjekter for flere profesjonelle byggherrer. Selskapet har ledet gjennomføringen av kontorbygg, forretninger, restauranter, politihus, rettsbygninger og boliger, både som nybygg og rehabilitering.

Siden oppstarten er det utført og under utførelse ca 800.000 m2 næringsarealer og ca 2000 boliger. Insentis første byggeprosjekt, Alnafossen Kontorpark, fikk byggherreprisen for 2003.
Insenti omsatte for kr. 437 mill. i 2018, og har for tiden 56 ansatte.

Collage Om Oss nettside

Vår visjon Byggherrens partner!

Gjennom våre verdier vil du kjenne oss som kundefokuserte, løsningsorienterte og fremtidsrettede!

Kundefokusert

Løsningsorientert

Fremtidsrettet

Insenti er blitt kåret til Gasellebedrift i 2005, 2006, 2008, 2009, 2010 og 2014.

Insenti er miljøsertifisert i henhold til NS-EN ISO 14000:2015 av DNV GL.

En kompetansebedrift

Insenti er en kompetansebedrift bestående av ansatte som er sivilingeniører, ingeniører, håndverkere, økonomer og har annen utdanning. Insenti har også ansatte som er autorisert BREEAM Akkreditert Profesjonell (AP), sertifiserte prosjektledere og en sertifisert kvalitetsrevisor.

Våre ansatte har bakgrunn fra byggherrer, entreprenører, rådgivere og leverandører.

Vår organisasjon

Insenti AS er et selskap i Insentikonsernet, hvor Insenti Holding AS eier Insenti AS og Insenti Utvikling AS. Insenti Samferdsel AS er et datterselskap av Insenti AS.

Insenti AS er ledet av et styre med flere eksterne styremedlemmer, deriblant: styreleder Geir Magne Aarstad, medlem Ingvild Storås, medlem Bjørn Richard Johansen. Fra ledelsen i Insenti AS sitter Bjørn Grepperud og Rune Pedersen, og vår ansattrepresentant er Tron Tangeraas med Tommy Davidsen som observatør.