Insenti satser i Drammen

Insenti satser i Drammen og Christian Molt Rise (til høyre) er på plass som ny daglig leder for Insenti Drammen AS, virksomhetens første etablering utenfor Oslo. – Grunnen til at vi satser i Drammen er at byen står foran en rivende utvikling med mange store, nye byggeprosjekter i og rundt byen, sier Bjørn Grepperud, adm. direktør i Insenti AS.

Christian Molt Rise kommer fra stillingen som teknisk sjef i entreprenørselskapet Backe Stor-Oslo. Før det var han adm. direktør i Bøhmer Entreprenør AS.

– Vi gleder oss til å få Christian Molt Rise på laget. Vi har håndtert prosjekter i Drammen fra Oslo frem til nå, men ser at det er så mye spennende som planlegges fremover av store prosjekter at vi har valgt å etablere et eget kontor i byen, sier Bjørn Grepperud som er adm. direktør i Insenti AS, som selv er fra Svelvik. Her tror vi at vi skal kunne bidra overfor en rekke eiendomsutviklere og derigjennom utvikle et solid selskap med base i Drammen.

Prosjektledelse i større byggeprosjekter

Insenti AS har 65 ansatte, hovedkontor sentralt i Oslo og er i vekst. Selskapet, som fokuserer på å lede utviklingen av store byggeprosjekter i Oslo og Østlandet, omsetter for over 600 millioner kroner i 2020. Drammenskontoret blir selskapets første avdelingskontor utenfor Oslo.

– Jeg fikk rett og slett en mulighet jeg ikke kunne si nei til, sier Christian Molt Rise, som 1. mars er på plass som daglig leder i Insenti Drammen AS. Moderne byggeprosjekter er veldig komplekse operasjoner og god prosjektledelse er nøkkel til suksess. Å få mulighet til å bygge opp en sterk satsing for Insenti blir utrolig spennende, sier Molt Rise.

Før Christian Molt Rise gikk til lederstillinger i Backe Stor-Oslo var han adm. direktør i Bøhmer Entreprenør AS. Han startet sin yrkesaktive karriere etter ingeniørutdannelsen som prosjektleder og sivilingeniør i Reinertsen Engineering AS.

Christian Molt Rise bor i Sande, er utdannet Sivilingeniør, Bygg og anlegg fra NTNU i 2007. Videre har han BsC Byggingeniør fra Høgskolen i Ålesund i 2005. Han har videre bakgrunn fra befalsskolen i Ingeniørvåpenet etter at han tok svennebrev som tømrer. Han er RIF godkjent rådgiver med spesialområde bygningsfysikk og prosjektadministrasjon. Christian Molt Rise har tre barn.

Se sak fra Bygg.no – http://www.bygg.no/article/1453751

For mer informasjon, kontakt: 
Bjørn R. Grepperud, adm. direktør i Insenti // mobil 909 91 932 // e-post: bjorn.grepperud@insenti.no
Christian Molt Rise, daglig leder, Insenti Drammen // mobil 913 58 724 // e-post: christian.molt.rise@insenti.no

Våre siste innlegg

Klart for oppstart på Eiker Senter

Tore Ulvin til Insenti

Totalentreprise eller byggherrestyrt entreprisemodell?

Vi utvider laget vårt i Drammen

Trond Åsheim inn i styret i Insenti Drammen