Styrker laget ytterligere

Før jul ble det kjent at Insenti oppretter egen avdeling i Drammen, med Christian Molt Rise som daglig leder. 4. januar var ytterligere tre nye hoder på plass hos virksomhetens Oslo-avdeling.

Insenti ligger ikke på latsiden. Før jul ble det kjent at virksomheten skal bygge opp en egen avdeling i Drammen, og rett over nyttår styrket de laget med tre nye personer med forskjellig erfaring og kompetanse.

– De siste fem årene har vi opplevd en jevn og solid vekst i oppdrag innen våre kjerneområder som er prosjektutvikling og prosjektledelse for byggherre, samt rådgivning innen miljø og HMS. Satsingen og ansettelsene vi gjør viser at vi er langt fremme i skoene. Nytt for oss er ny kommunikasjonssjef som skal gjøre Insenti og den kompetansen vi besitter mer kjent i markedet, sier Bjørn Grepperud, daglig leder i Insenti.

Et allsidig trekløver

– 4. januar startet Cato Fagermoen, Hege Kvernberg og Lars Haraldstad. Førstnevnte går inn i kommunikasjonssjefstillingen og vil også bli en del av ledergruppen. Hege og Lars skal styrke oss på kjerneområdene miljørådgivning og prosjektledelse, fortsetter Grepperud.

Cato Fagermoen har en bachelorgrad i digitale medier fra UiO, og kommer sist fra stillingen som kommunikasjonsansvarlig i Optimera. Han har lang og bred erfaring innen markedsføring og kommunikasjon.

Hege Kvernberg er utdannet byggingeniør og kommer fra Omsorgsbygg Oslo. Hun har bred erfaring som prosjektleder fra store og komplekse prosjekter med høy miljøprofil, samt rehabilitering av verneverdige bygg.

Lars Haraldstad er utdannet siviløkonom med spesialisering innen økonomisk styring og prosjektledelse. Han kommer fra AF hvor han de siste seks årene har jobbet som prosjektleder.

– Lever av å levere strømlinjeformede byggeprosjekter

På spørsmål om grunnen for å velge Insenti, svarer Cato Fagermoen følgende:

– Insenti er en spennende, offensiv og kompetansetung virksomhet som lever av å levere strømlinjeformede byggeprosesser. Gjennom å være byggherrens partner har Insenti ansvaret for å utvikle og lede store byggeprosjekter fra start til slutt. I disse prosessene er det veldig mange spennende historier å fortelle, og mye kompetanse å dele.

– Det er svært gledelig å få de tre på plass. De besitter alle spennende og solid bransjekompetanse som vil styrke oss i prosjekter, samt løfte oss i markedet, avslutter Bjørn Grepperud.

Se sak fra bygg.nohttps://www.bygg.no/article/1454490 

For ytterligere informasjon, kontakt:

Bjørn Grepperud, daglig leder i Insenti
Tlf.: 909 91 932
E-post: bjorn.grepperud@insenti.no

Våre siste innlegg

Tore Ulvin til Insenti

Totalentreprise eller byggherrestyrt entreprisemodell?

Vi utvider laget vårt i Drammen

Trond Åsheim inn i styret i Insenti Drammen

Felles miljøambisjoner