Tore Ulvin til Insenti

Tore Ulvin er ansatt som ny leder for prosjektutviklingsavdelingen (PU) i Insenti. Ulvin kommer fra stillingen som Head of Development i Storebrand Asset Management AS. Han starter i Insenti 1. august.

Administrerende direktør i Insenti AS, Christian Molt Rise, forteller om en grundig og god prosess for å finne den rette kandidaten.

– Vi fikk inn mange gode søknader, og etter en grundig prosess falt valget på Tore. Han har solid erfaring fra bransjen, både fra byggherre- og rådgiversiden, samt at han har spennende og fremtidsrettede tanker om hvordan vi kan utvikle våre tjenester og vår posisjon i markedet. Tore blir en sterk bidragsyter i utviklingen av både PU-avdelingen og Insenti AS, sier Molt Rise.

Ulvin har vært drøye 13 år i Storebrand Asset Management AS, og ser frem til å overta som leder etter Karoline Hasselgård, som trer ned fra lederstillingen etter eget ønske for å rendyrke rollen som prosjektleder.

– Insenti har en meget bra standing i markedet som et solid og uavhengig selskap innen prosjektledelse. Fra et byggherreperspektiv trenger man ressurser som bidrar til å løpende løfte prosjektene. Man må tenke kommersielt og være tett på hele veien for å skape de beste prosjektene for byggherre, leietakere og brukere. Her har jeg mye å bidra med fremover, sier Ulvin.

Bygge- og eiendomsbransjen har vært inne i en utfordrende tid. Nå ser man imidlertid lysning i tunnelen.

– Bransjen går nok en litt annerledes tid i møte, sier Molt Rise. Det vil bli økt konkurranse om prosjektene og det vil stilles høyere krav til oss som leverandør til byggherrene. Å få inn prosjekt- og byggherrekompetansen som Tore besitter blir verdifullt i tiden fremover.

– Vi må tilføre byggherre verdi gjennom de gode rådene. Vi må rigge oss ved å sitte tett på markedstrender, digitaliseringsreisen, se på nye markedsområder, samt utvikle mennesker og team som fungerer optimalt sammen. Byggherre, sammen med gode prosjektledere og rådgivere, må løse fremtidens prosjekter på en bedre måte, sier Ulvin.

– I tillegg er jeg opptatt av å ha det gøy sammen på jobb. Da kommer de gode ideene og de gode friksjonene som skaper organisk vekst, fortsetter han.

– Jeg har hatt mange gode år i Storebrand, med mange spennende prosjekter, som VIA i Vika sammen med Aspelin Ramm. Nå ser jeg frem til å vende tilbake til rådgiversiden og ta fatt på ansvaret og oppgavene som venter i Insenti, avslutter Tore Ulvin, påtroppende leder for PU i Insenti.

For mer informasjon, kontakt:

Christian Molt Rise, adm. direktør i Insenti AS
Tlf.: 913 58 724
E-post: christian.molt.rise@insenti.no

Tore Ulvin, påtroppende leder for PU i Insenti AS
Tlf.: 917 06 601
E-post: tore.ulvin@insenti.no

Våre siste innlegg

Tore Ulvin til Insenti

Totalentreprise eller byggherrestyrt entreprisemodell?

Vi utvider laget vårt i Drammen

Trond Åsheim inn i styret i Insenti Drammen

Felles miljøambisjoner