Trond Åsheim inn i styret i Insenti Drammen

I fjor trappet Trond Åsheim ned fra lederstilling i Union Eiendomsutvikling etter 23 år som administrerende direktør. Nå går han inn som styremedlem i prosjektlederselskapet Insenti Drammen.

Mangeårige administrerende direktør for Union Eiendomsutvikling, Trond Åsheim, er første eksterne styremedlem inn i prosjektlederselskapet Insenti Drammen. Selskapet er inne i sitt fjerde driftsår, og har opparbeidet seg et solid fundament for videre vekst i regionen. Med Åsheim på laget får selskapet svært nyttig påfyll av erfaring og lokal kjennskap til Drammensregionen.

– Det er svært gledelig at Trond kommer inn i styret i Insenti Drammen. Han har unik erfaring og kjennskap til eiendomsutviklingen i Drammen, sier Christian Molt Rise, styreleder i Insenti Drammen og adm. direktør i Insenti AS.

– Vi er fortsatt ferske i Drammen, men opplever at stadig flere får øyne opp for oss og våre prosjektledertjenester for eiendomsbesittere og -utviklere. Jeg tror Trond kan bidra til å styrke vår posisjon ytterligere.

Stor tro på Drammen

– Vi skal vokse i regionen fremover. 2023 var et tøft år for bransjen, men de offentlige prosjektene har holdt byggeaktiviteten oppe i Drammen. Investeringsviljen i eiendom vitner også om en lys fremtid, og Insenti tilbyr tjenester som markedet trenger for å innfri kvalitet, miljøambisjoner, fremdrift og økonomi i byggeprosjekter, sier Reidun Haaland, daglig leder i Insenti Drammen.

Det var Haaland som spilte Åsheim inn som styremedlem.

– Jeg har blitt kjent med Trond gjennom et felles prosjekt. Han har solid erfaring innen eiendom og vet hva som rører seg i Drammen. Dette gjør han svært godt egnet som styremedlem hos oss. Jeg fikk gehør for mine synspunkter i styret, og Trond takket ja, sier Haaland.

Selv har Haaland 20 års erfaring som prosjektleder. Hun tok over som daglig leder i Insenti Drammen i april i 2023, og har styrt selskapet med stø hånd i et utfordrende marked. Hun kom fra stillingen som prosjektleder i Vestaksen Eiendom med prosjektene «SporX», «The Oak» og «Kilden» på CV-en.

God forretningside og flinke fagfolk

Lokale næringsaktører som står for kvalitet, og som sysselsetter mennesker lokalt setter jeg pris på. Opp gjennom årene har jeg engasjert en rekke eksterne rådgivere i våre prosjekter, men det er få rene prosjektlederselskaper, som Insenti Drammen. Jeg har stor tro på selskapet sin forretningside, og Reidun som en helstøpt og samarbeidsorientert fagperson. I alle byggeprosjekter handler det om å få til et optimalt samarbeid mellom aktørene, for få det beste resultatet og som alle skal tjene på. Derfor takket jeg ja til styrevervet, sier Trond Åsheim, ferskt styremedlem i Insenti Drammen.

Insenti Drammen teller i dag to ansatte og er involvert i fem prosjekter. Selskapet trenger flere gode ressurser, og har derfor ute en stilling som prosjektleder for å møte ambisjonen om ytterligere vekst.

Våre siste innlegg

Tore Ulvin til Insenti

Totalentreprise eller byggherrestyrt entreprisemodell?

Vi utvider laget vårt i Drammen

Trond Åsheim inn i styret i Insenti Drammen

Felles miljøambisjoner